Ali Haydar Yılmaz Adaylığı Açıkladı

Kategori: Siyaset

1419 görüntüleme

15.02.2020 tarihinde yayınlandı

Düzce TV

Düzce TV

YouTube Kanalı

Ali Haydar Yılmaz Adaylığı Açıkladı

 

 

23 Şubat Pazar günü yapılacak olan CHP İl Başkanlığı Kongresi öncesinde Ali Haydar Yılmaz, adaylığını açıkladı. Düzce TV’ye özel açıklamalarda bulunan Yılmaz, 1990 yılında Düzce’de ilk ilçe başkanı olduğum kongremizin öncesindeki adaylığımı açıklama heyecanımla aynı heyecanı yaşıyorum. Tüm partililerimin ve Düzce’de ki halkımın desteğini istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

 

CHP’de İl Başkanlığı Kongre Süreci işlemeye devam ediyor. 23 Şubat Pazar günü yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi öncesinde Ali Haydar Yılmaz, adaylığını açıkladı. Parti binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısında, İş İnsanı Ali Haydar Yılmaz adaylığını açıkladı.

 

 

Adaylığını açıklamasının ardından  Düzce TV’ye özel açıklamalarda bulunan Ali Haydar Yılmaz, Düzce’ye hizmet için azimli ve heycanlı olduğun belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “O kadar heyecanlıyım ki. 1990 yılında Düzce’de ilk ilçe başkanı olduğum kongremizin öncesindeki adaylığımı açıklama heyecanımla aynı heyecanı yaşıyorum. O kadar duyguluyum. Düzcemize çok güzel hizmetler vereceğiz. Düzce’de CHP’nin tüm gruplarını bir araya getirip birleştirip, bütünleştirip halkımızın tüm seçmenlerimizin takdir edeceği bir yapıya kavuşturmaya azimli ve kararlıyım. Tabii ki benim misyonum ve vizyonum bilinmektedir. Benim için dünyada insanların sadece insan olması beni onlara yakın hissetmeye, onlarla kucaklaşmaya, hasımlarımda bir dakika evvel görüşüp sorunları yok etmeye, azimli karalı ve dirençli olarak başlamıştım. Bugünde aynı duygular içerisindeyim. Aldığım eğitimim, benim biliyorsunuz 4 tane mesleğim var. Bu mesleklerimin içerisinde en köklüsü ve hiçbir şeye değiştiremeyeceğim öğretmenlik mesleğim var. Tüm partililerimin ve Düzce’de ki halkımın desteğini istiyorum.” Dedi.

Etiketler :

Ali Haydar Yılmaz Adaylığı Açıkladı Siyaset

Sıradaki
Mobil Uygulamalarımız
Google Play
IOS