Düzcespor Şampiyonluğa Koşuyor

Kategori: Spor

1128 görüntüleme

15.02.2020 tarihinde yayınlandı

Düzce TV

Düzce TV

YouTube Kanalı

Düzcespor Şampiyonluğa Koşuyor

 

Düzcespor ligin 23. Haftasında evinde Şile Yıldızspor’u ağırladı. 18 Temmuz Stadyumunda oynanan karşılaşma Düzcespor ikinci yarıda attığı gol ile Şilespor’u 1-0 mağlup ederek Şampiyonluk yolunda iddalı olduğunu bir kez daha gösterdi. Düzcespor son 8 maçtır puan kaybetmeyerek puanını 37’ye çıkardı.

 

 

Düzcespor ligen 23. Haftasında evinde Şile Yıldızspor’u ağırladı. 18 Temmuz Stadyumunda saat 13:30’da başlayan karşılaşmada maçı Gürcan Hasova yönetti. TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Düzcespor bugün evinde Şile Yıldızspor’u konuk etti.. Geçtiğimiz hafta Tokat deplasmanından alınan 6-0’lık galibiyetin ardından moral depolayan Düzcespor 8. Maçında da puan kaybetmedi.  Maç öncesi Düzcespor taraftarları tirübünleri büyük ölçüde doldurdu. Karşılaşmayı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Siyasi parti il başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda Düzcespor taraftarı birlikte izledi.Düzcespor Rakibi Şileyıldızspor karşısına; Furkan, Oğuzhan, Doğancan, Kadir, Enver, Bulut, Yusuf, Nevzat, Barış, Metin, Ömer Faruk ilk 11’i ile çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren Düzcespor rakibi Şile Yıldızspor karşısında etkili oyununu sürdürdü. İlk yarı gelişen ataklardan sonuç alamayan Düzcespor ilk yarıyı 0-0 eşitlik ile kapattı. Düzcespor ikinci yarıya hızlı başladı. Karşılaşmanın 75. Dakikasında Düzcespor oyuncusa Metin Sevinç topu rakip kale ağları ile buluştururak Düzcespor’u 1-0 öne geçiren golü attı.

 

Düzcespor bu dakikadan itibaren etkili oyununu sürdürdü. Karşılaşmaya 90+4 dakika süren karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca müsabaka 1-0 Düzcespor üstünlüğü ile tamamladı. Bu sonuç ile Düzcespor ligde 6. Sıradaki yerini koruyarak puanını 37’ye çıkardı. Düzcespor hafta içi 19 Şubat Çarşamba Günü Sultanbeylispor ile karşılaşacak.

Etiketler :

Düzcespor Şampiyonluğa Koşuyor Spor

Sıradaki
Mobil Uygulamalarımız
Google Play
IOS